Arrangementen

Arrangementen

Wilt u een avond bij ons vullen?

Borrelarrangementen, mogelijk in de middag en begin avond:

Borrelgarnituur €3,50 per persoon:
Mix van vers gebrande luxe nootjes met twee rundbitterballen per persoon.

Tafel garnituur 4,50 per persoon:
Tafelgarnituren met crudités. Mix van vers gebrande luxe nootjes, groene olijven en crudités, bestaande uit: Komkommer, rettich, maïs, bospeen en honingtomaatjes geserveerd met een vadouvan crème.

Borrelgarnituur €9,50 per persoon:
Mix van vers gebrande luxe nootjes met groene olijven. Koude hapjes van de chef, proef onze heerlijke hapjes geïnspireerd op het seizoen twee stuks per persoon. Warm bittergarnituur bestaand uit rundbitterballen, mini garnalenkroketjes en mini geiten kaas kroketjes, 3 stuks p.p.

Borrelgarnituur €14,50 per persoon:
Tafel garnituren met crudités en koude hapjes van de chef. Hapjes geïnspireerd op het seizoen, 4 stuks per persoon. Warm bittergarnituur bestaande uit rundbitterballen, mini garnalenkroketjes en mini geitenkaas kroketjes, 5 stuks per persoon.

Per stuk per persoon:
Rundbitterbal €0,90
Mini garnalen kroket €1,10
Mini geitenkaas kroket €1,10
Koud hapje van de chef €1,40
Boerenkaas en worstplankje €4,50


Walking diner vanaf 40 personen(vanaf 18.00 uur):

Tijdens een walking diner kunt u heerlijk genieten van uw gezelschap en de locatie. Tijdens uw bijeenkomst lopen wij in verschillende gangen een diner voor u rond. Elke gang bestaat uit één van de onderstaande amuses.

Wij raden u aan 5 á 6 gangen te kiezen om het diner vullende te maken.

Koude gerechten:

  • Gebraden rosbief met eiersalade en knapperige desem
  • Bawykov zalm met zeekraal en een grove remoulade dressing
  • Leidse tuin salade met zoete aardappel, bietenblad, geroosterde bloemkool en siepeljam
  • Gekonfijte eendenbout met een salade van linzen en bospaddenstoelen en een stroop van rode port
  • Tartaar van rivierkreeft met gepofte venkel en ingelegde citroen dressing

Warme gerechten:

  • Parelgort met gepocheerd biologisch eitje oude boerenbrokkelkaas
  • Bisque van rivierkreeft met venkel
  • Gegrilde polderhoen met gepofte zoete aardappel en pompoenchutney
  • Langzaam gegaarde rib-eye met gekonfijte rozeval-aardappel ingelegde courgette en mosterdkruim
  • Hartige wafel met op de huid gebakken dorade
  • Puntzakje biologische friet met truffel mayonaise

Desserts:

  • Panna cotta van venkelzaad en witte chocolade
  • Streekkazen met siepeljam en notenvruchtenbrood
  • Mouse van Haagse hopjes met een gelei van sinaasappel en karamel roomijs

5 of 6 gangen voor maaltijd vullend
€7,50 per amuse

De prijzen zijn exclusief dranken, zaalhuur en personeelskosten.


Sit down diner, vanaf 40 personen(vanaf 18.00 uur):

Bij Hof van Duivenvoorde hebben wij een vast 3 of 4 gangen diner
Als toevoeging kunt u eventueel kiezen voor een wijnarrangement.

Voorgerecht:
Noordzee makreelfilet gepekeld en langzaam gegaard met bereidingen van bloemkool en dragon.
Wijntip: La Grande Merveille(Languedoc, Frankrijk) Chardonnay(rond en zijdezacht, tropisch fruit, vanille en boterige tonen)

Tussengerecht:
Zeeduivel met risotto van rivierkreeft met een schaaldieren jus.
Wijntip: Damaine de Grangeneuve Tridition(Rhône, Frankrijk) Grenache, syrah(elegant, rond, zwarte bessen en kersen)

Hoofdgerecht:
Runderbavette met aardappel- grove mosterd muffins, rode uien chutney en gepofte knoflook jus
Wijntip: Château Tour de Mirambeau, Réserve Rouge(Bordeaux supérieur, Frankrijk) Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet Franc(merlot, kersen, framboos aroma en hout)

Dessert:
Crème brûlée van steranijs met compote van boomgaard appels en amandel roomijs

3-gangen: €39,50

Eventueel uit te breiden met:
Wijnarrangement: €12,- per persoon
Flessen water: €6,50 per fles

4-gangen: €46,50

Eventueel uit te breiden met:
Wijnarrangement: €12 per persoon
Flessen water: €6,50 per fles

De prijzen zijn exclusief dranken, zaalhuur en personeelskosten.


BBQ Arrangement vanaf 40 personen(vanaf 18.00 uur):

Vanaf onze barbecue serveren wij u een mooi assortiment vis, vlees en vegetarische gerechten:

  • Makreel gemarineerd in Cajunkruiden
  • Saté van kippendijen met pinda-citroengrassaus en seroendeng
  • Gebraden speenvarken filet met venkel en citroen
  • Gegrilde portobello
  • Geroosterde zomerse groenten
  • Maiskolf met boter en zeezout
  • Gegrilde zoete bataat met crème fraîche en bieslook
  • Diverse salsa’s en dipsauzen
  • Verscheidene rustieke broodsoorten met gezouten roomboter, humus en tapenade van olijven en zongedroogde tomaten

Salades:

  • Salade caprese; verse pomodori met buffelmozzarella en geurende basilicum
  • Salade van geroosterde Provençaalse groenten
  • Romige aardappelsalade met, lente-ui en truffel
  • Salade van watermeloen, komkommer en munt

Dessert:

  • Verse ananas en marshmallows van de barbecue en een pure chocoladesaus

€32,50 per persoon

De prijs is exclusief dranken, zaalhuur en personeelskosten.